Liften Specialist

Verkoop – Plaatsen en onderhoud van alle liften

24-uurs service voor uw traplift met onze servicedienst

Elke dag zijn ze op pad, de servicemonteurs van Molenaar Trapliften. Om trapliften te plaatsen, om jaarlijkse onderhoudsbeurten uit te voeren én om storingen op te lossen. We hebben hiervoor een team monteurs met veel ervaring. Zij hebben de nodige technische kennis van de verschillende modellen trapliften.

Naast dit technische team hebben we een servicedienst die 24 uur per dag bereikbaar is. U kunt ons dus altijd bereiken als u praktische vragen hebt óf als u een storing hebt die snel moet worden verholpen. De meeste van onze klanten kunnen niet zonder traplift. Daarom zorgen we dat wij altijd bereikbaar zijn. Én dat er een servicemonteur klaar staat. Vanzelfsprekend werkt onze servicedienst landelijk. Of u nu bovenin Groningen, langs de kust, in de Achterhoek of in Maastricht woont: u bent zeker van 24 uurs service!

Strobbe

Strobbe Mobility Solutions bvba (vroeger Strobbe nv) maakt sinds 2014 deel uit van de ‘Group RDL-Strobbe’, samen met RDL Engineering nv en Hymo Belux. De drie entiteiten beschikken daarmee over een vrijwel complete knowhow en over het grootste en meest diverse aanbod liftsystemen volgens de Europese machinerichtlijn in België.

Strobbe Mobility Solutions bvba is reeds sinds 1919 een belangrijke speler op de private en de zakelijke markt. Naast ons compleet spectrum aan liftsystemen, zit u bij Strobbe Mobility Solutions BVBA ook aan het juiste adres voor ontwerp, installatie, aanpassingen, onderhoud en 24/24 services.

We zijn actief op verschillende marktsegmenten en fungeren als exclusieve vertegenwoordiger en partner van sterke internationale merken:

  • Trapliften: Handicare
  • Plateauliften: Euroliften – Garaventalift
  • Huisliften: Liftmaterial
  • Parkeersystemen: Wöhr