Liften Specialist

Verkoop – Plaatsen en onderhoud van alle liften

By - Digi Dig

De grondverven op waterbasis van Trimetal

Voordat je begint met je verfklus lees je vaak dat je eerst een grondverf oftewel primer moet aanbrengen. Een grondverf breng je aan op de ondergrond van het te verven oppervlakte en is bij sommige afdekverven een vereiste. Een grondverf heeft namelijk twee doelen: het beter laten hechten van de afdekverf met de ondergrond en het beter doen uitkomen van de afdeklaag. Bekijk altijd eerst of je een grondverf nodig hebt en bij twijfel kun je altijd professioneel advies inschakelen.

Wat is een Trimetal grondverf?

Trimetal is een merk dat verschillende soorten verf levert. Zo produceert deze fabrikant ook twee verschillende soorten grondverf: de Permacryl grondverf op waterbasis en de Permaline grondverf op terpentinebasis. Van de permacryl grondverven heb je verscheidene voorbeelden, zoals de Permacryl Multiprimer, de Permacryl FX Primer, de Permacryl Multiprimer Prestige en de Permacryl PU Primer.

De Permacryl Multiprimer voor een universeel gebruik

Er zijn een aantal permacryl grondverven van Trimetal, die een echte aanrader zijn. Ten eerste heb je de Permacryl Multiprimer. Het is een waterverdunbare primer, die goed dekt en sneldrogend is. Eveneens is het een vochtregulerende grondlak, die je buiten en binnenshuis kunt gebruiken. De Permacryl Multiprimer is universeel toepasbaar en kan dus op houten, aluminium en kunststof ondergrond gebruikt worden.

Wat zijn andere kenmerken van de Permacryl Multiprimer?

De Trimetal Permacryl Multiprimer heeft een snelle droogtijd: het is stofdroog in twintig minuten, kleefvrij binnen twee uur en overschilderbaar in zes uur. De grondverf heeft een verbruik van een liter per dertien vierkante meter en breng je aan met een roller of een kwast. Je krijgt de Permacryl Multiprimer alleen in wit en lichte kleuren.

De Permacryl FX Primer voor houten ondergronden

De Permacryl FX Primer is een goed dekkende en goed schuurbare grondverf, die vooral op houten ondergronden gebruikt wordt. De Permacryl FX zorgt voor een strak resultaat en heeft ook een korte droogtijd. Hij is al stofdroog na een half uur en na circa zes uur te overschilderen. De FX Primer is in alle kleuren leverbaar en is te overschilderen met een water gedragen lak.

De Permacryl Multiprimer Prestige met isolerende eigenschappen

Je hebt ook nog de Permacryl Multiprimer Prestige. Deze grondverf op waterbasis heeft een universeel gebruik en dekt goed af. Tevens is het een goed vullende en goed schuurbare grondverf. Hij heeft eveneens isolerende eigenschappen bij de inhoudsstoffen van hout. Ook deze primer is in alle kleuren leverbaar.

 

Permacryl PU Primer voor de slijtrijke oppervlaktes

Als laatste heb je nog de Permacryl PU Primer. Dit is een krasvaste en stootvaste grondverf, die hierdoor uitermate geschikt is voor oppervlaktes die aan slijtage onderhevig zijn. Denk hierbij aan trappen, keukenkastjes en deuren of kozijnen. De PU Primer is goed dekkend en is snel droog: de grondverf is na vijf uur al overschilderbaar. De PU Primer kan wel alleen maar op een houten ondergrond aangebracht worden. Hij is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (basme), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.